Måndag

Dansk Sjömansbiff – pannbiff, karamlliserad lök, råstekt potatis med purjolök, ölsky och rårörda lingon

Tisdag

Grillad bratwurst, kumminrostad spetskål, potatispuré, Skagenröra, rostad lök

Onsdag

Honung- och ingefärsmarinerade kamben, rostade rotfrukter, bakad lök, limeaioli

Torsdag

Dansk fläskstek, rödkål, äpple och rödlöksgarnityr, gräddsky, kokt färskpotatis, svartvinbärsgelé

Fredag

Brässerad kycklingfilé i citron- och timjansås, garnityr med vaxbönor, morötter och selleri, potatisgratäng och svartvinbärsgelé

Veckans vegetariska på buffé

Tahinigrillad morot med dukkah, kryddstekt ris med bönor, linser och zucchini, citronyoghurt och saltrostade pumpafrön

Pris: 145 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

 

Veckans fisk – serverad på tallrik

Havets Wallenbergare, dillsmörade ärtor, potatis och blomkålspuré, kall romsås, citron

Pris: 155 kr

Pris med lunchkupong 135 kr

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

LÖRDAGSBUFFÉ kl 12.30-14.00

Schnitzel med vispat kryddsmör, persiljestekt potatis, rödvinssås. gröna ärtor och citron

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert

Pris: 185 kr

 

Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten