Måndag

Järpar med äpple- och bacongarnityr, skogssvampsås, örtrostad potatis, rårörda lingon

Tisdag

Biff Stroganoff med champinjoner och Dijonsenap, örtbuljongkokt ris, saltgurka, crème fraiche

Onsdag

Dansk fläskstek, rödkål, äpple och rödlök, gräddsky, kokt potatis, svatvinbärsgelé

 Torsdag

Rökig barbequekarré, timjanbakade lökar, rostad bak- och sötpotatis, tsatsiki

Fredag

Brässerad kycklingfilé i citron- och timjansky, garnityr med vaxbönor, morötter och selleri samt potatisgratäng och svartvinbärsgelé

Veckans vegetariska på buffé

Zucchini- och fetaostbiffar, rostad klyftpotatis slungad med spenatpesto, het tomatsås och saltrostade solrosfrön

Pris: 145 kr

Pris med lunchkupong 125 kr

 

Veckans fisk – serverad på tallrik

Havets Wallenbergare på varmrökt lax, bakade morötter, gröna ärtor, potatispuré, blåmusselskum och citron

Pris: 155 kr

Pris med lunchkupong 135 kr

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor

 

LÖRDAGSBUFFÉ kl 12.30-14.00

Schweizerschnitzel (ost- och skinkfylld) rostad klyftpotatis, rödvinssky, citron och ärtor

Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert

Pris: 185 kr

Klicka här och Boka Helgbuffé Online >>

Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten