Måndag
Järpar med äpple- och bacongarnityr, skogssvampsås, örtrostad potatis, rårörda lingon
Tisdag
Biff Stroganoff med champinjoner och Dijonsenap, örtbuljongkokt ris, saltgurka, crème fraiche
Onsdag
Dansk fläskstek, rödkål, äpple och rödlök, gräddsky, kokt potatis, svatvinbärsgelé
Torsdag
Rökig barbequekarré, timjanbakade lökar, rostad bak- och sötpotatis, tsatsiki
Fredag
Brässerad kycklingfilé i citron- och timjansky, garnityr med vaxbönor, morötter och selleri samt potatisgratäng och svartvinbärsgelé
Veckans vegetariska på buffé
Zucchini- och fetaostbiffar, rostad klyftpotatis slungad med spenatpesto, het tomatsås och saltrostade solrosfrön
Pris: 145 kr
Pris med lunchkupong 125 kr
Veckans fisk – serverad på tallrik
Havets Wallenbergare på varmrökt lax, bakade morötter, gröna ärtor, potatispuré, blåmusselskum och citron
Pris: 155 kr
Pris med lunchkupong 135 kr
Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
LÖRDAGSBUFFÉ kl 12.30-14.00
Schweizerschnitzel (ost- och skinkfylld) rostad klyftpotatis, rödvinssky, citron och ärtor
Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och liten dessert
Pris: 185 kr
Klicka här och Boka Helgbuffé Online >>
Är du allergisk? Fråga oss gärna om innehållet i maten