Perfekt för födelsedagar, jubileum eller bara för att skämma bort någon du tycker om. Ge en gåva som skapar minnen!
Njut av lokala råvaror i naturskön miljö
Restaurang Hestraviken
Smaker att minnas
Ät gott hos oss
Välkommen till Restaurang Hestraviken vid Isaberg i Småland, där lokala råvaror och säsongens smaker möts i en stämningsfull miljö. Njut av en god middag, lunchbuffé, lördagsbuffé eller vår populära söndagsbrunch – perfekt för alla tillfällen, stora som små.
Dagens lunch
Pris 155 kr
Lammfärsbiffar, medelhavsgrönsaker, rosmarinrostad potatis, örtyoghurt med mynta
Stekt rimmat fläsk, löksås, kokt potatis, rårörda lingon
alt.
Stekt rimmat fläsk, bruna bönor, kokt potatis, rårörda lingon
Lasagne alt Forno med gorgonzola, tomat, rödlök och ruccola
Kapten Böljas Wärdshusschnitzel, ragu på champinjoner, paprika, rödlök och vindruvor därtill farinstekt potatis och rödvinssås
Vitvinsbakad koljarygg, örtrostad smashad potatis, hummersås, fånkålscrudité, bakade tomater kräftstjärtar
alt.
Sotad purjolök, ramslökpesto, potatis- och grönärtspuré, grillad citronemulsion, friterade gulärtor, Västerbottenost
Till dessert: Ostkaka med sylt och vispad grädde
Varmrätten serveras vid bordet. Sallad, hembakat bröd, smör, kolsyrat vatten, kaffe och dessert hämtas av gästen från buffé.
kl 12.30-14.00
Pris: 215 kr
Stekt strömming, senapsmajonnäs, potatismos, skirat smör, pressgurka rårörda lingon
Pris: 165
Pris med lunchkupong 130 kr
Inklusive salladsbuffé, hembakat bröd, kolsyrat vatten, kaffe och hembakade småkakor
Okonomiyaki – japansk kålpannkaka toppad med vitlöksstekt svamp, salladslök, kewpiemayo, tonkatsu sauce och rostade sesamfrön
Pris: 155 kr
Pris med lunchkupong 130 kr
Bordsbokning; 0370-336801
Med reservation för ändringar.
Är du allergisk?
Fråga oss gärna om innehållet i maten.
Se våra menyer
Här kan du se våra olika menyer för lunch och middag. Är ni ett större sällskap på 10 personer eller fler vill vi att ni förbeställer en meny, där alla gäster väljer samma.
Frukostbuffé A La Carte – Kväll Söndagsbrunch Bistromeny Morsdag MidsommarlunchMed reservation för förändringar. Vid frågor kontakta oss |
Se våra aktuella öppettider
Frukost
Mån – Fre | 07.00 – 10.00 |
Lördag | 07.00 – 10.30 |
Söndag | 07.30 – 10.30 |
Lunch
Mån – Fre | 12.00 – 14.00 |
Lördag | 12.30 – 14.00 |
Söndag | 12.00 – 14.00 |
Middag
Mån – Fre | 17.00 – 21.00 |
Lördag | 17.00 – 21.00 |
Söndag | Stängt |
Söndagarna 29 juni, 6, 13 , 20, 27 juli, 3 och 10 augusti | 17.00 – 21.00 |
Populärt just nu

Brunch

Lördagslunch

Morsdags middag
Vår matfilosofi

Smaker med omtanke
På Hestraviken lagar vi mat med hjärta och hållbarhet i fokus. Vår filosofi handlar om att skapa minnesvärda smakupplevelser samtidigt som vi värnar om miljön och framtiden.
Dubbel certifiering för hållbarhet
Vi är både KRAV- och Svanencertifierade, vilket innebär att vi uppfyller höga krav på både kvalitet och miljöansvar. Våra menyer bygger på ekologiska och närproducerade råvaror, noggrant utvalda för att skapa rätter som både smakar fantastiskt och är hållbara. Genom att anpassa våra menyer efter säsongens bästa råvaror hyllar vi naturens variation och minskar vår klimatpåverkan.
En omtanke du kan smaka
Vår matfilosofi genomsyrar allt vi gör – från de smakrika menyerna till den varma servicen. Oavsett om du njuter av en middag, brunch eller buffé hos oss kan du vara säker på att varje måltid är tillagad med omsorg för både dig och vår planet.
Välkommen till Hestraviken – här smakar omtanke gott!

Hållbarhet på tallriken
Vi ser det som en självklarhet att ta hand om varje råvara på bästa sätt och minska matsvinnet i vår verksamhet. Med smart planering, kreativ matlagning och noggrann hantering använder vi hela råvaran – från rot till blad – och bidrar till en mer hållbar matupplevelse.

Desserter att drömma om
En måltid på Hestraviken är inte komplett utan våra desserter. Med fantasifullhet och kärlek till det söta har våra desserter blivit ett signum som gästerna återkommer för gång på gång. Från klassiska smaker med en modern twist till helt nya skapelser – varje dessert är en upplevelse i sig.
Missar du desserten, missar du något alldeles speciellt!
Smaker med omtanke
På Hestraviken lagar vi mat med hjärta och hållbarhet i fokus. Vår filosofi handlar om att skapa minnesvärda smakupplevelser samtidigt som vi värnar om miljön och framtiden.
Dubbel certifiering för hållbarhet
Vi är både KRAV- och Svanencertifierade, vilket innebär att vi uppfyller höga krav på både kvalitet och miljöansvar. Våra menyer bygger på ekologiska och närproducerade råvaror, noggrant utvalda för att skapa rätter som både smakar fantastiskt och är hållbara. Genom att anpassa våra menyer efter säsongens bästa råvaror hyllar vi naturens variation och minskar vår klimatpåverkan.
En omtanke du kan smaka
Vår matfilosofi genomsyrar allt vi gör – från de smakrika menyerna till den varma servicen. Oavsett om du njuter av en middag, brunch eller buffé hos oss kan du vara säker på att varje måltid är tillagad med omsorg för både dig och vår planet.
Välkommen till Hestraviken – här smakar omtanke gott!
Hållbarhet på tallriken
Vi ser det som en självklarhet att ta hand om varje råvara på bästa sätt och minska matsvinnet i vår verksamhet. Med smart planering, kreativ matlagning och noggrann hantering använder vi hela råvaran – från rot till blad – och bidrar till en mer hållbar matupplevelse.
Desserter att drömma om
En måltid på Hestraviken är inte komplett utan våra desserter. Med fantasifullhet och kärlek till det söta har våra desserter blivit ett signum som gästerna återkommer för gång på gång. Från klassiska smaker med en modern twist till helt nya skapelser – varje dessert är en upplevelse i sig.
Missar du desserten, missar du något alldeles speciellt!

Bra att veta
